0
Womanizer DUO 2 - Zwart

€ 209,00

Direct leverbaar
Womanizer DUO 2 - Blauw

€ 209,00

Direct leverbaar

Womanizer - Luchtdrukvibrators

De Womanizer is hét seksspeeltje van de eeuw! Heleen van Rooyen geeft in haar Sexdagboek aan dat ze er een grote fan van is. Sinds de toelichting van Heleen in het tv-programma Jinek is de Womanizer ook een ware hit in Nederland. Volgens Heleen is de Womanizer onmisbaar in de slaapkamer. De Womanizer is een seksspeeltje die het door middel van een innovatieve techniek mogelijk maakt om de clitoris zonder direct contact te stimuleren. Geen vibratie, maar luchtdruk-stimulatie. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris lichtjes in het mondje van de Womanizer gezogen om zo met pulserende drukgolfjes gestimuleerd te worden, zonder aanraking. Dit seksspeeltje voorkomt dan ook overstimulatie en overgevoeligheid.

HOE GEBRUIK JE DE WOMANIZER?
Spreid je schaamlippen, zodat de clitoris bloot komt te liggen. Plaats het zuigmondje van de Womanizer op je clitoris. Begin op de zachtste stand en laat je klitje wennen aan het speciale gevoel. De clitoris wordt nu langzaam in het mondje gezogen. Ga op zoek naar jouw lekkere plekje en geniet van een zalige prikkeling. Vervolgens kunt je een stapje verder gaan en de intensiteit wat hoger zetten.

MORGEN GENIETEN 
Alle Womanizer sekspeeltjes worden snel uit voorraad geleverd. Bestel je op een werkdag voor 23:30 uur, dan bezorgen wij deze de volgende dag. Betaal je graag achteraf, kies dan kosteloos voor de AfterPay digitale acceptgiro. De Womanizer reeks is onderdeel van onze uitgebreide collectie vibrators.