0

Womanizer Premium White & Gold

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Womanizer Premium - White & Gold

De Womanizer is hét seksspeeltje van de eeuw! Heleen van Rooyen geeft in haar Sexdagboek aan dat ze er een grote fan van is. Sinds de toelichting van Heleen in het tv-programma Jinek is de Womanizer ook een ware hit in Nederland. 

Volgens Heleen is de Womanizer onmisbaar in de slaapkamer. De Womanizer is een seksspeeltje die het door middel van een innovatieve techniek mogelijk maakt om de clitoris zonder direct contact te stimuleren. Geen vibratie, maar luchtdruk-stimulatie. 

Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris lichtjes in het mondje van de Womanizer gezogen om zo met pulserende drukgolfjes gestimuleerd te worden, zonder aanraking. Dit seksspeeltje voorkomt dan ook overstimulatie en overgevoeligheid. 

De Womanizer Premium White & Gold is een buitengewoon luxe uitvoering van deze luchtdruk stimulator. Ze is uitgerust met 12 intensiteitsstanden, waarvan de zachtste stand zachter en de hardste stand harder is in vergelijking met de Womanizer W500. Hierdoor zijn de standen nog beter afgesteld op jouw persoonlijke voorkeuren. De Womanizer Premium heeft een autopilot functie waarbij de intensiteit van de luchtdruk langzaam automatisch toeneemt. Zo hoef je zelf niet op de knoppen te drukken en hoef je het speeltje alleen maar vast te houden. 

Ook is de Womanizer voorzien van Smart Silence. Deze nieuwe functie zorgt ervoor dat het speeltje alleen werkt als hij dicht bij je lichaam komt. Hierdoor kan hij niet per ongeluk aan gaan op ongewenste momenten. De Womanizer Pro is volledig waterproof voor veilig gebruik onder de douche en in bad. Ook is hij hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken.

We vroegen Véronique van Genotsplekje.nl om een review te schrijven over dit artikel. "Het voelt alsof je je clitoris streelt met een felle vastberadenheid om een ​​orgasme te bereiken, of je het nu wilt of niet, en als het dat doet, is het het soort orgasme dat de lakens doordrenkt en de buren wakker maakt. Dat was tenminste mijn ervaring."

Conclusie van Véronique: Als je het je kunt veroorloven om bijna €200 neer te tellen voor een seksspeeltje, en je verlangt naar iets luxueus waar je nog jarenlang van kunt genieten, dan kan ik de Womanizer Premium van harte aanbevelen."

Alternatieven die wij aanraden
-
+